Om mig

Hejsa, mit navn er Dorte – og jeg er kvinden bag denne side

2011 var året, hvor jeg blev ramt af stress for første gang. Jeg gik højt op i mit arbejde og min karriere, og jeg stræbte hele tiden efter at dygtiggøre mig. Derudover havde jeg perfektionistiske træk, og der var også en pleaser gemt i mig. 

Mit hoved var altid i gang med at fixe, ordne, organisere, gennemtænke (regne den ud), analysere, jeg var dygtig, og jeg præsterede helst 120% i alt jeg gjorde.

Jeg har oplevet en lang række kriser og sorger i mit liv, og det startede allerede tidligt i mit liv, hvilket satte nogle spor. Derudover har jeg haft svært ved at sætte grænser og sige fra og jeg var alt for god til at sige ja til for mange opgaver og påtage mig for meget ansvar.

2016 blev året, hvor jeg for alvor blev ramt af stress igen, med en langvarig sygemelding til følge. Denne gang oplevede jeg også både angst og stressudløst depression.

Det var pga. dette, at jeg valgte at uddanne mig til psykoterapeut med en efteruddannelse inden for familie-/parterapi, og som tillæg tog jeg en uddannelse til stressbehandler, så ud over at have prøvet det hele på egen krop, så har jeg også den faglige og den teoretiske viden om, hvorfor vi udvikler mistrivsel, eller belastningsreaktioner samt, hvordan vi rejser os igen. 

For mig hænger det hele sammen – krop, sind, vores historie og alt det vi har med os. Derfor gav det for mig mest mening for mig at tage uddannelser der kan bidrage til sammen bidrager til et helhedssyn på, hvem vi er som mennesker.

Arbejdsmæssigt kommer jeg fra 16 år i sundhedsvæsenet, hvor jeg hovedsageligt har arbejdet med uddannelse, kompetenceudvikling og ledelse. De senere år har jeg arbejdet inden for det socialpædagogiske og terapeutiske felt. 

Jeg har altid været i kontakt med mange mennesker, og jeg har en stor erfaring omkring at møde andre, der befinder sig i en svær eller belastet situation. 

Som nævnt har jeg selv gået vejen fra at have været ramt af en belastningsreaktion til nu at leve et liv i balance – et liv fuld af GLÆDE, OVERSKUD og RO. Erfaringsmæssigt ved jeg, hvilken forskel det gør at møde et empatisk menneske, når man er allermest sårbar.

Hos mig vil du opleve at blive mødt med anerkendelse, empati og respekt. Mit mål er et tillidsfuldt og trygt rum, da det er nødvendigt for en god proces.  Jeg vil gøre mit bedste for, at du føler dig set, hørt og mødt.

Vi er alle formet af de vilkår og det miljø, vi er opvokset i eller lever i, og jeg har set, hvordan samtaler og behandling kan bidrage til en større selvindsigt, selvbevidsthed og en større balance i livet. 

Jeg elsker mit arbejde, hvor jeg hjælper mennesker med at fjerne grundene til (og ikke kun deres symptomer på) deres mistrivsel eller belastningsreaktion, så de kan blive fri til at leve et liv med glæde, overskud og indre ro for ALTID.

Ønsker du at høre mere om, hvordan jeg kan hjælpe dig, så kontakt mig endelig, så tager vi en snak.